Referencer

Se vores referencer her

Her kan du se eller læse mere om alle vores referencer

Utraditionel løsning til tilbygning i Dragør

I denne tilbygning skulle der tages højde for allerede planlagte elementer samt at skabe en løsning, der ikke krævede ændringer af det eksisterende byggeri.

Ny tilbygning til bolig i København

Her er der opført en tilbygning med særligt fokus på at respektere den eksisterende konstruktion. Her er der blevet skabt en tilbygning der rent arkitektonisk går i forlængelse med boligen.

Tilbygning af 1. sal på eksisterende bolig i Kastrup 2720

Ombygningen har medført konstruktionsmæssige ændringer der medførte krav på nye statiske beregninger, for at eftervise den nye statiske virkemåde.

Opførelse af enfamilieshus i Randers

JS Rådgivende Ingeniører har udført statiske beregninger på et nyt hus i Randers.

Nybyggeri i Søhusene

Nybyggeri omfatter et 1-plansenfamiliehus med tilhørende garage og skur.

Nedrivning af bærende væg i Haarby

Bygherren havde hyret JS Rådgivende Ingeniører ifm. et ønske at få forstørret stuerummet ved at fjerne den eksisterende bærende væg, der har til formål at understøtte et eksisterende etagedæk på 1. sal.

Nedrivning af bærende væg i Roskilde

Bygherren ønskede at modernisere boligen og gøre den rummeligere ved at nedrive vægge og udskifte vinduer.

Ombygning af bolig

I forbindelse med en større ombygning af ejendommen beliggende i Odense N, har bygherren hyret JS Rådgivende Ingeniører til at udføre de nødvendige statiske beregninger.

Opførelse af enfamilieshus i Esbjerg

JS Rådgivende Ingeniører har udført statiske beregninger på et nyt hus i Esbjerg

Tilbygning af sommerhus i Nykøbing

S Rådgivende Ingeniører har udarbejdet statiske beregninger på en kipbjælke samt bærende limtræsøjler i forbindelse med en tilbygning på 72 m2 på sommerhus i Nykøbing.

Udnyttelse af loftrum – ombygning Hvidovre

I forbindelse med en større ombygning på en ejendom i Hvidovre bestående af en kælder, stue og 1 sal, er JS Rådgivende Ingeniører blevet hyret til at udføre statiske beregninger, stabilitesberegninger, varmetabsberegninger samt søge byggetilladelse på vegne af bygherren.

Nybyggeri i Hillerød

I forbindelse med opførsel af ny ejendom i Hillerød er JS Rådgivende Ingeniører blevet hyret til at udføre fyldestgørende statisk dokumentationsrapport. Geotekniske undersøgelser på grunden

Isfuglen rækkehuse – nybyg af 12 rækkehuse

I samarbejde med en totalentreprenør er vi blevet hyret til at udføre statiske beregninger på 12 rækkehuse. Beregningerne omfattede statiske – stabilitet – og fundaments

Beregning på pallestation platform JF. DS/EN 1993-1

JS Rådgivende Ingeniører blev hyret til at udføre en fyldestgørende dokumentationsrapport i forbindelse med opførslen af en ny arbejdesplatform indeholdende 4 stk. tanke. Opgaven blev

Tilbygning på 49 m2 på en familiehus I herlev

Beskrivelse af projektet: Der er opført en tilbygning på et enfamiliehus i Herlev. Den nye tilbygning er udført med et træskelet i ydervæggen og tagkonstruktion beklædt

Tilbygning i Charlottenlund på 61 kvm, i stuge og 1.sal

Et spændende tilbygningsprojekt vi har hjulpet vores bygherre med i Charlottenlund. Projektet har omfattet en tilbygning på 61 m2 på hhv. stue og 1. sal,

Beregning på stål trappe JF. DS/EN

JS Rådgivende Ingeniører blev hyret til at udføre en fyldestgørende dokumentationsrapport i forbindelse med opførslen af en ståltrappe. Opgaven blev løst inden for kort tid

Forstærkning af tagkonstruktion ifm. opførsel af to nye kviste i Assens

JS Rågivende Ingeniører er blevet hyret til at genberegne eksisterende tagkonstruktion samt forstærke tagkonstruktionen i forbindelse med opførelsen af to nye kviste. Opgaven blev løst

Statiske beregning på opbgning af kvist i Odense SV (21-0028)

JS Rådgivende Ingeniører er blevet hyret til at udføre statiske beregninger, varmetabsberegning samt myndighedsgodkendelse (Byggeansøgning), på en tagkonstruktion i forbindelse med opførelsen af nye kviste.

Moderne nybyggeri i Morud

JS Rådgivende Ingeniører har assisteret i udførelse af en stilren og moderne 1-plans funkisvilla.

Større ombygning af et 6 etagers byggeri på Tordenskjoldsgade i Århus

Et ældre 6 etagers byggeri opført i 1920’erne har fået en større ombygning. Eksisterende bagtrappe er nedrevet igennem bygningen hvor nye badeværelser blev udført, 10 styks altaner er etableret også har man inddraget tagetagen til beboelse.

JS Rådgivende Ingeniører opfører kontordomicil i Hjørring

Projektet omhandler opførsel af et kontorbyggeri i Hjørring på hele 670 m2 i to etager. Byggeriet henføres til konstruktionsklasse 2.

Fuglereden – Et anderledes familiehus

Et af de mest arkitektoniske projekter, JS Engineering ApS har arbejdet på, er opførelsen af et 250 m2 1-plans hus tegnet til Jens Frederiksen, Rebecca Frederiksen og deres to små piger.

Pentagrambar på Copenhell

En af de nyeste opgaver, JS Engineering ApS har udført ingeniørprojekt på, er selveste ”Pentagrambar” på festivalen COPENHELL i København.

Konstruktion- og el-projekt på sognegård

JS Engineering ApS har fået til opgave at udføre et nedrivningsprojekt for en eksisterende sognegård til fordel for en ny.