Stål og maskinkonstruktioner

JS Rådgivende Ingeniører er eksperter inden for stål – og maskinkonstruktioner

Når der skal opføres en ny stålkonstruktion, så kan JS Rådgivende Ingeniører være den helt rigtige ingeniørvirksomhed at henvende sig til. Specialisterne hos JS Rådgivende Ingeniører har store erfaringer med at udføre statiske beregninger eller dynamiske beregninger på simple og/eller komplekse stålkonstruktioner. En stålkonstruktion skal oftest være EN 1090 certificeret. Dette gør sig gældende, når en konstruktion skal fastgøres til et eksisterende byggeri f.eks. i industrihal eller spildevandsanlæg. Certificering opnås blandt andet ved at der udarbejdes en fyldestgørende dokumentationsrapport, der beviser at strukturen overholder gældende danske og europæiske standarder.

JS Rådgivende Ingeniører har dygtige ingeniører der har store erfaringer med at udføre disse typer af beregninger og dokumenter. Specialisterne har store erfaring inden for dette felt, og kan hjælpe med at opnå en bæredygtig konstruktion ved optimere på designet for reducere materiale godstykkelser. En stålkonstruktion kan også være udsat for dynamiske påvirkninger f.eks. en offshore vindmølle struktur, som kræver detaljeret udmattelses analyser (fatigue analyses), for at sikre levetiden i konstruktion og samlingerne.

JS Rådgivende Ingeniører kan udføre simple fatigue analyser vha. S – N kurver eller avanceret fatigue analyser ved brug af FEA – simuleringer

JS Rådgivende Ingeniører Kan Hjælpe Med:

  • Statiske beregninger på stålkonstruktioner
  • FEA – simuleringer In – place linear / non – linear analyser
  • Fatigue, Modal (Eigenfrequency) og Dynamiske analyser
  • Termiske analyser
  • Foldnings (Buckling) analyser
  • Samlingsberegninger herunder svejse – og bolteberegning
Kontakt os